MoT Průšvih Roku 2011 (KYSELÁ P*DEL/NEVERMORE 2011)* (Nominace)

* magazíny SORRY a REFLEX prominou.
Lepší a výstižnější terminologie, než vymyslely ony, není...

 

Nejmenovaná glasgowská taxislužba.
Hoši, když Vám někdo zadá, objedná a udá číslo letu a čas příletu, je snad jasné že v onen čas příletu nebude stát před letištní halou, a vy se o 20minut později neseberete a neodjedete. Jste padlí na hlavu? Ještě hodinu po příletu byla letištní hala plná Vašich kolegů, průvodců, delegátů.... s cedulema a tak, a vy jste byli v ....
Kvůli Vám jsme přišli o polovinu WhiskyLive, zasloušili byste nakopat....

Fotbalista Rezek, letec z Hampden Parku....
Myslel jste dobře, víme.....
Bylo to ale nečestné a nesportovní ...a my pak týden museli, na rozdíl od Vás, rozdávat omluvné úsměvy všem, co věděli, že jsme ze stejné země jako Vy.

 Whisky Live Glasgow 2011 Festival.
Jak pojmete příští ročník ? Zase jen jedna SESSION místo dvou (jak má pak člověk absolvovat doprovodné speciální akce, netušíte ?) minimum vystavovatelů, skoro žádná whisky - a to vše v její mateřské zemi. Máme snad jezdit na Whisky LIve k Frantíkům ? A apropó - i český Sychrovský Whisky Festiválek v rámci českých Skotských her Vás ve výše uvedených ohledech letos strčil hravě do kapsy.
Příště Lépe !
PS.: A zkuste se zeptat lidí z branže, proč u Vás na Glasgowské show nejsou. MY to udělali, a všichni odpověděli totéž.

STOCK Plzeň-Božkov s.r.o, ...
... Takovou krásnou dceru doma máte (Popelka Hammer Head. Pozn.), a v Česku se k ní chováte více než macešsky. O českých milovnících whisky ani nemluvě.
Společnost, jejíž ředitel se v tisku vytahuje, že Hammerhead je v Česku k dostáních na třech (ANO, CELÝCH TŘECH !!!, pravil) místech, si opravdu o výroční KYSELOU P*DEL koleduje...

.........(Sealed nominations) .............

 

That´s It!

 

Diskuse k článku
Přihlásit: Uživatelské jméno:

Heslo:


Nevím heslo