........... tentokrát je na pořadu kombinace argentinské kuchyně a skotské sladové whisky
Na účastníky ochutnávkového večera v hotelu Hoffmeister (doporučen průvodcem Michelin pro rok 2012) čeká pětichodové degustační menu toho nejlepšího z argentinské kuchyně, v kombinaci s pečlivě vybranými typy skotské sladové whisky.
Ochutnávat se tentokrát budou:
Matambre / Rolovaný hovězí pupek se zeleninou a bylinkami ,
Aberlour, 10 let
-----
Empanadas plněné hovězím masem,
BenRiach, 12 let
-----
Milanesas de Ternera/Smažený telecí řízek, bramborové hranolky, malý míchaný salát,
Penderyn Pren Sieri (Sherry wood)
-----
Hanger steak připravený na grilu, pečené brambory, omáčka Chimichurri ,
Highland Park, 12 let
-----
Dulce de Leche Pionono/Roláda s mléčným karamelem, zmrzlina z vlašských ořechů,
Macallan Fine Oak, 12 let
Večerem a světem skotské whisky bude provázet Václav Rout,
Cena za ochutnávku činí 750,- Kč –
Více informací na webových stránkách pořadatele: ZDE
MOT doporučují (rozhodně) !
12 MoT, 10.října 2012