Whisky & Food – Single Malt Whisky Club a Hotel Hoffmeister - 18.10. 2012 od 19.00

 

........... tentokrát je na pořadu kombinace argentinské kuchyně a skotské sladové whisky

Na účastníky ochutnávkového večera v hotelu Hoffmeister (doporučen průvodcem Michelin pro rok 2012) čeká pětichodové degustační menu toho nejlepšího z argentinské kuchyně, v kombinaci s pečlivě vybranými typy skotské sladové whisky.

Ochutnávat se tentokrát budou:

Matambre / Rolovaný hovězí pupek se zeleninou a bylinkami ,
Aberlour, 10 let

-----

Empanadas plněné hovězím masem,
BenRiach, 12 let

-----

Milanesas de Ternera/Smažený telecí řízek, bramborové hranolky, malý míchaný salát,
Penderyn Pren Sieri (Sherry wood)

-----

Hanger steak připravený na grilu, pečené brambory, omáčka Chimichurri ,
Highland Park, 12 let

-----

Dulce de Leche Pionono/Roláda s mléčným karamelem, zmrzlina z vlašských ořechů,
Macallan Fine Oak, 12 let

 

Večerem a světem skotské whisky bude provázet Václav Rout,

Cena za ochutnávku činí 750,- Kč –

Více informací na webových stránkách pořadatele: ZDE

 

MOT doporučují (rozhodně) !

 

12 MoT, 10.října 2012