Kratochvílovci otevřeli třetí pražský obchod se single malt whisky

Dne 1.března 2011 byl na Václavském náměstí, č.p. 10, otevřen v pořadí již třetí obchod společnosti Kratochvílovci.

Tím Michal Kratochvíl (pozdrav pro všechny členy MoT) a jeho company uzavřeli trojúhelník  svých single malt whisky shopů (a nejen single malt whisky) v centru Prahy a při využití jejich reklamního sloganu o magickém světě destilátů lze jen doufat, že předmětná osa pohybu vymezená pomyslnými třemi vrcholy trojúhelníku (Týnská - Náměstí republiky,  Palladium - Václavské náměstí") nemá svou paralelu na Bermudách.

Nový obchod je designově laděn obdobně jako obchod v Palladiu, je však rozlehlejší, snad i s větším výběrem jak sladové whisky, tak i jiných destilátů. Nově se nabízí i jiné pochutiny z oblasti uzenin, sýrů a jiných delikates....

TAKŽE, URČITĚ NAVŠTIVTE !

A pokud tak učiníte včas, odměnou Vám, mimojiné, může být jednolitrové plnění The Macallan Sherry Oak, 12yo. (!!!), což  snad, při troše optimismu, lze považovat za návrat toho správného Macallanu na české teritorium !

Martin Svoboda, 15.3.2011

PS.:
Hlavní dobrou  zprávou z březnové návštěvy u Kratochvílovců však je, že ? jak jsme byli ujištěni ? otevření tohoto obchodu na Václavském náměstí  nebude mít vliv na další provoz obchůdku v Týnské, kde je v úmyslu majitele rozšíření o ochutnávací místnost (vzadu).

PPS.:
Pro MoT Whisky roku 2010 - GlenDronach Allardice 18yo - však musíte do Týnské. Pokud už včera nebylo pozdě.....

 

Diskuse k článku