MEN OF TYN(E) VEČER TŘÍKRÁLOVÝ, VÝROČNÍ CENY SPOLEČENSTVÍ 12 MEN OF TYN(E) ZA ROK 2010

Dne 7. ledna 2011 proběhlo v Praze první společná nakce společenství Mužů od Týna v roce 2011 – Akce, dle data nazvaná Men of Tyn(e) Večer Tříkrálový, uspořádaná v klubovém baru Mužů u Týna s cílem vypořádat se s resty roku 2010 (heslo „ZRCADLO" - ti co se někdy alespoň nachomýtli k otázkám provozu baru či jiného nálevního zařízení už vědí) a udělit VÝROČNÍ CENY SPOLEČENSTVÍ 12 MEN OF TYN(E) za rok 2010 vy vybraných kategoriích – poprvé organizovaně, jak se sluší a patří na akce tohoto formátu J - s nominační a finálovou částí, s ambicí zahájit jednu z nových tradic společenství...

V neposlední řadě byly na pořadu diskuse o kalendáři akcí na rok 2000, presentace některých aplikací webbových stránek sdružení a – jak jinak – v celkovém duchu – neformální setkání členů sdružení po hektických předvánočních vánočních a novoročních dnech ve společnosti přátel, dobrého jídla a pití.

CELÝ ČLÁNEK ZDE

Výsledky vyhlášení Výročních cen 12 Men of Tyn(e) 2010:
(aneb Co 12 Mužům od Týna v roce 2010 udělalo největší radost, co je nejvíce oslovilo, potěšilo, co nejvíce ocenili,.... a také co je nejvíce naštvalo... (ZDE)